Знам, че звучи невероятно, но всичко бих дала отново да съм 176 килограма!

1
Въпреки, че е свалила цели 115 килограма, тя е много нещастна и болна
Въпреки, че е свалила цели 115 килограма, тя е много нещастна и болна

Двайсетгодишната Амелия Джейн Харис за 20 месеца отслабва 115 кг и въпреки, че сега тя изглежда перфектно, животът й се е превърнал в кошмар. Тя сега иска да се върне времето, когато тя била 176 кг.

Амелия отслабва поради болест на Крон, което причинява ежедневно изтезания с болните черва и вече е 59 кг.

Въпреки че сега има тяло като модел, тя мечтае за своите извивки.

"Получавам много комплименти за моята нова фигура, но аз имам постоянни болки. Понякога като спазми, но много зле се чувствам, когато има болки, които не спират. Не искам храна, защото знам, че ще ми причини болка. Безсмислено е да се прави здравословна храна, когато зная, че ще повърна. Със силните болкоуспокояващи е поносимо, ​​но го чувствам като проклятие, защото знам, че трябва да ги пия до края на живота", разказала Амелия, пише" Метро", предаде Zajenata.bg.

Тя се е хранила здравословно и е щастливо и здраво дете, а мъките й започнали да й се увеличават в тийнейджърските години, въпреки че не променяла храненето си.

"Храних се с всичко, което ми даде майка ми, а това е здравословна храна, защото тя винаги внимаваше за теглото ми, докато нещата излязоха от контрол и загубих стимул за живота. Това продължило, докато не завърших училище и хулиганите, които ми се присмиват ги оставих зад себе си. Тогава спрях да се тревожа за теглото си. В университате достигнах до 176 кг, но продължавах да опитвам дрехите, косата и грима. Дебело не означава непременно и грозно".

След 17-тия рожден ден тя сериозно се разболяла.

"Почнах да повръщам 10 пъти на ден, просто нищо не можех да задържа в себе си. Само за 20 месеца отслабнах 115 килограма, бях ужасена", казва Амелия.

Обезпокоена от своето отслабване, Амелия се обърнала към лекар. След няколко месеца, й е била диагностицирана болестта на Крон . Веднага след това й е бил предписан коктейл таблетки, които трябва да изпива всеки ден.

"Когато имам добър ден пия до 70, а ако е лош ден пия и 100 таблетки. Хората ми честитят, защото отслабнах, а аз никога не съм се чувствала зле. Никога вече няма да бъда дебела, само мога още да слабея".

Поради заболяване, не трябва да яде нищо мазно и в заведения за бързо хранене не е яла вече три години. Тя е на строга диета и може да яде готвено месо и зеленчуци.

"Знам, че звучи невероятно, но всичко бих дала отново да съм 176 кг. В тази епоха миналата година имах четири неща, а сега съм твърде болезнено да работя. Да бъдеш момиче е знак за извивки, а аз сега съм като момче. Ноктите ми опадаха, защото не приемам достатъчно хранителни вещества, а също така ми опада и косата, така че нося перука. Дор загубих и веждите, така че сега самата на себе си изглеждам чужда", разказва злополучното момиче.

За съжаление, Амелия все още отслабва, а нейните лекари не знаят защо. "За някои, аз имам тяло от мечтите, но за мен това е кошмар".

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари