Блогър разкрива защо трупаме излишни килограми

0
Катина Герова напомня, че зад наднорменото тегло могат да се крият натрупани обиди
Катина Герова напомня, че зад наднорменото тегло могат да се крият натрупани обиди

Катина Герова напомня, че зад наднорменото тегло могат да се крият натрупани обиди

Блогърът Катина Герова съветва в ефира на NOVA как да открием първопричината за трупането на излишни килограми и след това лесно да получим търсения резултат.

„Повечето хора гледат на отслабването като на един процес, свързан само с храната. Ям по-малко - отслабвам, ям повече - напълнявам. Тайната е повечето хора да разберат кои са дълбоките пречки и защо изобщо нямаме време да си обръщаме внимание, защо се поставяме на заден план, обясни тя.

"Много често причината за трупане на излишни килограми се дължи на блокирана вътре в нас енергия, която трябва да излезе навън", обяснява още блогърката. „Да кажем обиди, които таим вътре в себе си, неизказани неща, лоялност към родител. Всеки трябва да си зададе въпроса кога е напълнял, особено ако има драстично напълняване, примерно с 20 кг. и повече”, обясни още Катина Герова.

"Докато не се намери първопричината, човек не може да отслабне", категорична е тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Калоян
    Глупости, глупости, глупости... поредната умствено изсъхнала личност
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари