Златко Баретата подивя – обикаля планината чисто гол!

0
Близки до Баретата твърдят, че се изживява като древен тракиец, а причината за лудостта му е нова дрога
Близки до Баретата твърдят, че се изживява като древен тракиец, а причината за лудостта му е нова дрога Снимка: Булфото

Бодигард на нашумелия напоследък столичен ъндърграунд герой Иво Ториното твърди, че култовият наркобос Златомир Иванов-Баретата напоследък тотално е изперкал.

Поне веднъж месечно той предприемал солови екскурзии в планината без охрана, телефон и без... дрехи, пише столичен седмичник, цитиран от БЛИЦ.

Многобройните пазванти на Баретата треперели от ужас в очакване на поредния му пристъп, защото в подобни моменти Златомир бил тотално неконтролируем. Хвърлял дрехите и обикалял Витоша като Робинзон Крузо.

Въоръжен само с остра кама, Златко се изживявал като древен тракиец, който излиза на лов в планината. Нещастните му охранители отначало правели опити да го следват на почтително разстояние, но Златко, въпреки болния си крак, успявал да ги финтира и припкал като планински козел по скалите. След ден-два босът се прибирал у дома мръсен, вонящ и без да си спомня за своите изцепки, допълва изданието. 

Според близки до бившата барета пристъпите били предизвикани от модерната дизайнерска дрога „флака”, която напоследък трупа все повече почитатели сред родния хайлайф, пише още седмичникът. 

Тя е изключително опасна не само за тези, които я взимат, но и за всеки, който се изпречи на пътя им, тъй като предизвиква резки промени в съзнанието. Наричат я „синтетичната дрога на новото поколение”. Произвежда се в незаконни лаборатории в Китай. Твърди се, че тласка хората, които я употребяват, към самоубийство.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари