Златан Златанов: Ще ви пометем, гниди сороидни

5

От партия “Възраждане” се оплакаха, че са им бутнали агитационната шатра в Русе

Водачът на листата на партията в Русе Златан Златанов публично заплаши вандалите в социалната мрежа: “Ще ви пометем, гниди сороидни и псевдопатриотични”.

"Най-официално и добронамерено отправям предупреждение към мерзавците от отпадащите партии на колониалното статукво, че нашето политическо разузнаване ни сведе до знание кои елементи сте ангажирали в унищожаването на нашите предизборни материали и активи. Във връзка с това вече са създадени три доброволчески отряда, които 24/24 ще патрулират в града и в случай на посегателства, то вашите диверсанти ще бъдат своевременно идентифицирани на място и утилизирани. Като не щете мира, ще получите секира. А за по-маргинализираните субекти ще ги посъветвам да не ползват бабички с бастунчета, които да късат стикерите ни защото тези бастунчета ще играят по ваш гръб.", пише Златан Златанов във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    26
    Пенчева
    С кандидати като този невнятен агресивен и арогантен адвокат Златан Златанов и като оная дебеловрата мутра с купена диплома за "психолог" Милен Боев-Психото, тази жалка клика и подлога на ГЕРБ, Бойко Борисов и мафията, само нарекла се с прекрасната българска думичка "Възраждане", няма място не само в следващия парламент, но и изобщо в българската политика.
  • 6
    25
    Пенчева
    Тоя Златанов не го знам що за адвокат е, но явно употребява наркотици или други упойващи вещества. С подобен циничен заплашителен и обиден речник няма да станеш депутат! Явно човекът много се е помислил за сериозен фактор вече преди да са минали изборите. Що се отнася до стикерите на помиярите от Вз- на тях има толкова перверзно обидни квалификации и карикатури, че целият му оставящ животец на Златан няма да му стигне, за да си излежи присъдата. Навсякъде другаде той и колегите му от Вз щяха да бъдат съдени за клевета и обида на президент, премиер и действащи политици. Интересно само как бързичко забравиха като протестираха срещу мафията и Бойко само преди две години и сега и думичка нямат срещу него. Странно за хора с претенции за нов морал и ред.
  • -7
    24
    до 23
    Само до преди няма и година, лумпените очаквахте друг месия, визирам Бърборкото и Кокорчо. Да имаше как да ви се забрани да гласувате, защото все някакви малоумници си харесвате.
  • -6
    23
    Деливерски
    Притеснението на някои местни, стари елементи,политически играчи,идва и то ще се удвоява,когато видимо ПП-"Възраждане",се е запътила към първите места в подреждането на партиите за 48-то НС.От коментарите на опонентите от които се излива злоба,ненавист,идиотско отношение,красноречиво говори,че партията на К.Костадинов е избрала курс подходящ за времето в което живеем.Той разчита на обикновените българи,защото те си говорят на разбираем език.Преди десет дни прочетох в един авторитетен сайт,че ДБ е засмукала близо 500 хиляди лева за предизборни нужди.До днес,те са набъбнали доста, имайки предвид времето за ползване.Ще има музика,веселби,прегръдки в големите квартали на мургавите ни братя.Така се правят избори.Костадинов много говори,но пари не дава.Разчита само на съвестта на българите,а за нея цена няма както всички знаем.
  • -9
    22
    JAk
    Българското общество не признава усрайна! България е християнска република и категорично отхвърля лгбт извращенията на сащ! България каза ДА на РАСИЗМА! България каза НЕ НА лгбт ИЗВРАЩЕНИЯТА на сащ! България категорично обяви сащ за агресор! България категорично обяви сащ за терористична държава! България категорично подкрепя християнските братя руснаци! България категорично подкрепя РУСИЯ! България категорично каза ВЪН сащ от България, вън на всички сащнически нпо-та на сащ от България! България тотално и категорично подкрепя борбата на Русия срещу антихристиянските ценности!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари