Златан Златанов: Предизборна кампания в Русенка област се откри със смърт

4
Кучето на кандидат за кмет в Пиргово е убито с камък
Кучето на кандидат за кмет в Пиргово е убито с камък Снимка: Facebook

Кучето на кандидат за кмет в Пиргово е убито с камък

Кандидатът за кмет на Възраждане в Русе Златан Златанов обяви, че кучето на кандидата за кмет на Възраждане в Пиргово Любомир Никулов е било убито с камък.

В публикация в социалните мрежи Златанов заяви, че убийството на кучето е предупреждение към Никулов и семейството му.

"Днес кучето на нашия кандидат за кмет в Пиргово, общ. Иваново бе убито с камък в главата", написа Златанов. "Голямото четиригодишно мъжко овчарско куче, тежащо над 50 кг. по име Макс е убито с камък в главата като предупреждение към нашия кандидат за кмет Любомир Никулов и неговото семейство."

Златанов добави, че убийството е извършено след дни на подигравателни подхвърляния от "джелати и ибрикчии на статуквото".

"След дни наред подигравателни подхвърляния от явно заинтересовани джелати и ибрикчии на статуквото ВЪЗРАЖДАНЕ да не играем на местните избори в Иваново и опити от друга страна да ми се предлагат като кандидати поставени лица, които уж да играят като алтернатива, а всъщност да подменят вота, задкулисието предприе този погрешен ход", написа Златанов.

Златанов заяви, че партията ще разследва случая и ще стигне до край.

"Който сее ветрове жъни бури! Ние идваме и няма да ви подминем", написа Златанов в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    11
    tom
    Hahahaha
  • 3
    10
    wilishipel
    Кучето на Милен Психото уби човек,а го оправдаха. Сбирщина от айляци за лесна печалба.
  • 2
    9
    До Иван Гешев
    Нормална жена, би ли била фенка на Златан!
  • 2
    8
    ИВАН ГЕШЕВ до Фенка на Златан...
    До почитаемата публика само ще поясня, че въпросната Фенка на Златан Стриптийза е една стара мома , протестантка и дъновистка от Бургас на име Златина Кралева, адвокат по занятие и снаха на административния ръководител на прокуратурата в Бургас. Същата Кралева е член на ДПС и ГЕРБ едновременно. Явно мафията на ГЕРБ - ДПС е уплашена до смърт от Възраждане щом активират стари моми да плюят по форумите така както Явор Божанков плюе без да гълта.
  • 1
    7
    daskal
    Май само психари са се събрали в това "Възраждане"...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари