Зимата се завърна в Родопите

1
Сняг вали в Пампорово, времето ще се задържи облачно и през следващото денонощие
Сняг вали в Пампорово, времето ще се задържи облачно и през следващото денонощие Снимка: Facebook

Сняг вали в Пампорово, времето ще се задържи облачно и през следващото денонощие

Зимата се завърна в Родопите, където сняг вали в района на Пампорово, съобщават туристи в социалните мрежи.

През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно. През нощта валежи от дъжд ще има на малко места и ще са слаби, а през деня ще бъдат предимно в централната част на страната и планинските райони, главно в часовете около и след обяд. По-съществени разкъсвания и намаления на облачността ще има над Югозападна България, сочи прогнозата на НИМХ.

През нощта вятърът в повечето райони временно ще стихне, а през деня ще е слаб до умерен от север-северозапад. Минималните температури ще са между 0° и 5°, максималните ще бъдат между 10° и 15°, по-ниски в източните райони.

Над планините ще бъде облачно, по върховете – мъгливо. Ще има превалявания от сняг, на височина под 1300-1400 метра – от дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити части – умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 5°, на 2000 m – около минус 2°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    6
    До 5
    Щастливецо намерен, всичко, което ви кара да ревете на умряло ме кара да се радвам и адмирирам, както всички нормални БЪЛГАРИ! Безродни боклуци като вас, кухоглавите кумунярски тролчета, трябва да бъдат публично осмивани и разобличавани! _)_
  • 0
    5
    до 4
    Хахо, то ясно, че си тъпо добиче, ама не разбирам какво те кефи, че някакъв друг амсалак навърта брояча. Нима ти дава чувството, че сте хиляди?:) Бахта в загубеняка нещастен!
  • 10
    4
    ХАХАХАХА
    РуZZшлямските тролчета газ пикаят от яд и злоба! Давай със скрипта, баце "Тройка", яко им бъркаш с боксова ръкавица в кумунярските жопове! Здрав да си! ;)))
  • -30
    3
    До 2:
    Ай спри го тоя скрипт с минусите, насра се бре, лайнар! Разбрахме, че си €вроинструктиран дебил, нищо впечатляващо, просто един долнопробен боклук! Дано се задавиш с 30-те си сребърника!
  • 1009
    2
    учител по физика до 1
    Седни си на мястото - Слаб 2. На лято заповядай пак. Може и на есен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари