Журналистка се разгневи на българите, които се изнесоха към Гърция

2
Българите предават Родината си, заклеймявайки всичко родно
Българите предават Родината си, заклеймявайки всичко родно

Журналистката Мира Баджева се разгневи на българите, които целокупно се изнесоха към Гърция, за да изкарат там почивните дни.

Тя ги разкритикува, че предават и Родината си, заклеймявайки всичко родно.

Ето какво написа Мира Баджева във Фейсбук:

 Аз съм от тези, които избраха през последните месеци - от май до септември - да почиват само в България. Имах прекрасни ваканции в едни от най-хубавите й места - в скъпи хотели, в скромни хотели, в селски къщи...
Навсякъде беше супер и всичко ме правеше щастлива - природата, условията, сървисът, хората, както и фактът, че българите правят добър бизнес - защото всичко беше пълно още от края на май насам. Затова не разбирам кресливия ентусиазъм, с който някои обявяват, че почиват в Гърция сякаш това е личният им реванш срещу държавата (България). Почивайте където си искате, откривателствайте, кефете се, но все пак имайте предвид, че ако не сте си намерили "свое място" в България - проблемът е във вашия телевизор, у вас. Да откриеш хубавото в близкото, което е под носа ти и винаги е на разположение, е въпрос на лична оптика, селективността зависи от ума (ви), а щастието е функция на собствените ви сетива и умението им да откриват (и да се разтварят безостатъчно в) красивото. Това е.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари