Журналист: Не ние, а македонците трябваше да дойдат при нас

1
"Отношенията ни със Северна Македония в момента са на дъното" каза  Костадин Филипов
"Отношенията ни със Северна Македония в момента са на дъното" каза Костадин Филипов Снимка: БНТ, стоп кадър

"Отношенията ни със Северна Македония в момента са на дъното"

Това коментира в предаването "Панорама" по БНТ журналистът Костадин Филипов. Той отбеляза, че напоследък в медиите много се употребява терминът "надграждане".

По думите му с поведението си Северна Македония ни дава знак, че няма да промени поведението си, но според него, от друга страна, няма начин нещата да не се променят. "Притеснява ме това, че премиерът Кирил Петков много бърза да покаже лоялност пред някакви политически фигури навън, според които трябва да направи първото си посещение в чужбина именно в Северна Македония", каза Филипов.

"А трябваше да е обратното – след като сме се опитали да им направим добро впечатление, ако искат да им направим някакъв хаир, някакво добро, трябва не ние да ходим при тях, а първата работа на техния нов премиер трябва да е да дойде у нас, да целуне ръка, така да се каже, на някой от нашите политици и ако каже, че не може да изпълни някои от нещата, които искаме, да му кажем да се върне в Северна Македония, да се опита да ги изпълни и тогава да дойде пак у нас", препоръча журналистът.

игурен съм, че сегашното ръководство на държавата ни най-малкото не знае с какви хора си има работа", каза още Костадин Филипов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    мнение
    Не си прав журналисте - силният отива при по-слаби, по-умния и по-големия - при по-малкия. Другото си е чист бълкански синдром - бий слабия, дори и да е паднал ! А иначе няма спор - имаме подписан договор - добър или не чак толкова добър - но трябва и двете страни да го спазват - или да подпишат нов договор - ФАКТ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари