Жозеп Борел: Жалко, че г-н Лавров тръгна по път, който го дискредитира интелектуално

1
Руският външен министър някога бе уважаван дипломат, коментира върховният представител на ЕС за външната политика
Руският външен министър някога бе уважаван дипломат, коментира върховният представител на ЕС за външната политика

Руският външен министър някога бе уважаван дипломат, коментира върховният представител на ЕС за външната политика

"Жалко, че г-н Лавров, който някога бе уважаван дипломат, тръгна по път, който го дискредитира интелектуално. Няма нищо сериозно в тези разсъждения" - така върховният представител на ЕС за външната политика Жозеп Борел коментира думите на руския външен министър за Молдова. Миналата седмица Лавров предупреди, че Западът готви на страната ролята на следващата Украйна.

Борел говори след заседанието на Съвета за асоцииране "ЕС-Молдова" заедно с премиерката на Молдова Наталия Гаврилица. Тя определи думите на Лавров като "обезпокоителни", предаде БНР.

Гаврилица изтъкна, че изявленията му противоречат на международното право и на правото на Молдова на самоопределение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Анонимен
    Този не може да се намаже на малкия пръст на Лавров, взел да дава оценки.
  • 7
    1
    Sтанко
    Абе как веднъж не се вслушахте в думите на отсрещните, когато ви се говори? Ама така е, защото си мислите, че сте богове; богоизбрани, правите се на господари или искате да бъдете господари. Нормален диалог се води САМО, когато има вслушване в отсрещната страна. Така направихте с усрайна и я Осрахте, а с това действие явно не се учите от грешките си??? Ама как да се учите, като носовете ви са навирени и само вашето знаете. Гейове недни и краварски подлоги!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари