Живакът удря минус 15 градуса тази нощ

5
През деня температурите ще се повишат
През деня температурите ще се повишат

През деня температурите ще се повишат

През нощта срещу вторник, над цялата страна времето ще се задържи предимно ясно. Ще духа слаб западен вятър, пише Meteo Balkans. В равнините и котловинните полета ще имаме условия и за по-трайни мъгли. Температурите ще се задържат ниски и ще са около нормата за януари. Очакваните минимални температури над цялата страна ще са с отрицателни стойности. Термометърът ще показва стойности между минус 8°С и минус 3°С. Малко по-ниски над планинските райони от Западна България - до минус 12-15°С.

През втория ден от новата седмица времето ще се задържи предимно слънчево. След обяд вятърът от запад ще се усили и ще прогни мъглата над Дунавската равнина, което ще повиши и дневните температури с 2-3 градуса. Очакваните максимални температури ще са между плюс 2-3°С.

Времето в София

През нощта срещу вторник ще преобладава ясно време. След полунощ ще се образува и мъгла. През деня ще преобладава слънчево време. Температурите ще се понижат, като минималните ще достигнат до минус 12-14°С. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са между плюс 1-2°С.

Времето по планините

През нощта срещу вторник ще преобладава ясно време. През деня ще е предимно слънчево. След обяд и с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен западен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра надморска височина ще е около минус 6°С, на 2000 метра - около минус 2°С.

Времето по Черноморието:

През нощта срещу вторник ще преобладава ясно време. Ще духа слаб източен вятър.Минималните температури ще са между минус 2-3 °С. През деня ще е предимно слънчево.

Максималните ще достигнат стойности - до плюс 5-6°С.

Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Прогноза за фини прахови частици: (Очакват се замърсявания)

Очакваме се повишаване на нивата на фини прахови частици. Стойностите ще са между 60-90мкг/м3 при норма около 50 мкг/м3.

Пътна информация:

През следващите 24 часа, не се очакват проблеми.

Времето на Балканите:

Времето на Балканите постоянно ще се подобрява. Ще бъде предимно слънчево, но минималните температури ще са ниски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Живако
    Живакът ви Удря по главите! Ако не знаете отдавна живакът има заместители. Но нали вас ви удря по главите и машко сте замаяни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари