Живакът скача до 33 градуса

0
На отделни места, главно в Североизточна България, ще превали краткотраен дъжд
На отделни места, главно в Североизточна България, ще превали краткотраен дъжд

На отделни места, главно в Североизточна България, ще превали краткотраен дъжд

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове над Източна България и планинските райони с развитие на купеста облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. На отделни места, главно в Североизточна България, ще превали краткотраен дъжд. Ще има и гръмотевици. Вятърът ще бъде слаб от северозапад. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в София 28°-29°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места, главно по северното крайбрежие ще превали краткотраен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа бриз. Максималните температури ще са между 26°-29°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде един-два бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност, но само на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще бъде слаб до умерен от север, но до края на деня малко ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 22°, на 2000 метра - около 14°.

В четвъртък и петък над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна главно над планинските райони в Западна България. На отделни места там ще превали краткотраен дъжд, по-голяма вероятност за гръмотевици има през втория ден. Вятърът ще е слаб, от източната четвърт. Температурите ще се повишават и дневните ще са между 30° и 35°, по Черноморието 24°-26°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари