Жители на село Върбица заплашват с бойкот пред изборните секции

2
В населеното място има засилено полицейско присъствие
В населеното място има засилено полицейско присъствие Снимка: NOVA

В населеното място има засилено полицейско присъствие

Напрежение в горнооряховското село Върбица. Хората там заплашиха да блокират изборните секции за днешния балотаж, предава NOVA. Причината - според тях, в избирателните списъци са допълнени имената на хора, които никой в селото не познава.

Пред Основното училище в селото се събраха около 60 души, които са се подписали в подписка, в която настояват да няма купен вот. Тоест хората, които са регистрирани и дописани в списъците преди 6 месеца по принципа за уседналост - да не бъдат допускани да гласуват. Но в същото време те имат конституционно право да гласуват, ако всичко е редовно и по закон.

В селото има засилено полицейско присъствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Лично Мнение
    Изборите в проблемните места,региони трябва да бъдат касирани и разследвани задължително.Пришълците разпитани и истината да цъфне като бял трендафил.В секциите с доказани изборни нарушения,всичко наново и наказателно преследване.Безучастните полицаи разследвани,дисциплинарно уволнени и на съд.Поведението им е вид мълчаливо съгласие със случващото се пред тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари