Жестоко убийство на куче във Варна

1
Мъртвото животно е открито в жилищен квартал, а лапите му били вързани с найлонов плик
Мъртвото животно е открито в жилищен квартал, а лапите му били вързани с найлонов плик

Жители на Варна алармираха за пореден случай на жестокост спрямо улично животно, предаде Радио “Фокус” - Варна.

Този път жертва на агресия е уличното куче Джесика, която е била любимка на жителите в блоковете около ул. “Девня”. Животното, което хората описват като изключително дружелюбно е било открито убито и с вързани лапи.

Кучето беше гальовно и много кортко. Жителите на квартала редовно го хранехме, дори ѝ бяхме наприли къщичка. Разбира се, привързахме се към Джесика. Един ден тя обаче изчезна и така я нямаше месец. Помислихме, че някой я е прибрал , за да я гледа, но явно сме грешали. Намерихме я във вида от *снимката, а жената която я разхождаше, с нейното собствено куче, ми се обади, плачейки по телефона и ме помоли да отида да проверя дали наистина е Джесика. За наше огромно съжаление се оказа, че е тя.

Жестоко убита и с вързани лапички. Излишно е да казвам, че това е проява на жестокост и съм категорична, че този вид престъпления е крайно време да започнат да бъдат строго наказвани, защото днес е животно, но утре може да е и нечие дете”, обясни ситуация Мариана Иванова, жител в квартала.

Това обаче далеч не е първият случай на жестокост спрямо улично животно в района. Преди няколко месеца живущите в квартала са се натъкнали на дори по-жестока гледка – овъглено куче, отново с вързани лапи.

Хората са подавали сигнал в полицията, но към момента няма задържан за убийството на животното.

*Редакцията на Dunavmost.com предпочете да не публикува снимката на убитото куче

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    nqkoi
    След като са обичали толкова помияра,защо не са го прибрали у тях си или в приюта?Хапали са ме такива и въобще не одобрявам някакви смахнати природозащитници да ги хранят...то и общините не е**ват,де.
  • 6
    1
    Мнение
    Роят се и се въдят психопатите в България безкрайно.Изкривени хора от изкривено,жестоко и цинично тридесетгодишно управление гарнирано със 100% бездушие и неясна семейна среда на израстване и възпитание в условията на безработица,чалга,наркотици и челен пример от мутри и най лични наши хора и депутати.Колорита се допълва от неспирната медийна пропаганда на филми с насилие"светски лайф стаил",плейметки и уважавани от обществото наркодилъри и ммм биячи и местни курви и слагачи.Така се пръква това явление на дивата природа......има и още.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари