Жертва на домашно насилие разказа за 12-часовите ѝ изтезания

5
Насилникът ѝ е скачал върху главата ѝ, душил я с кабели, биел я с кабели с метални шипове
Насилникът ѝ е скачал върху главата ѝ, душил я с кабели, биел я с кабели с метални шипове Видео: NOVA

Деница е избягала от насилника си, но се страхува да излезе от вкъщи

Обикновено в тези истории жените са със скрити лица и без имена. 27-годишната Деница няма да се крие. Тя иска да разкаже какво е преживяла и отчаяно търси помощ, предава NOVA.

От месеци живее като затворник, защото се страхува от насилника, от когото е избягала. Тя се страхува, че ще бъде убита, защото той продължава със заплахите.

Така нареченият мъж скачал върху главата ѝ, душил я с кабели, биел я с кабели с метални шипове. Напуска го преди 7 месеца.

През цялото време на побои и изтезания Деница само два пъти е получавала помощ - веднъж съседи са се обадили на полицията, а вторият път на спирка момче прави същото. Тя е благодарна на тези хора, защото вярва, че те са спасили живота й.

Тя не излиза от вкъщи, освен когато знае от познати, че тоя не е в града - Варна. Детето ѝ излиза само с баба си, и то само в далечни квартали.

Въпреки присъда от година и половина пробационна подписка, насилникът продължава да тормози нея и близките ѝ всеки ден.

Деница пита дали трябва да стане поредната жертва и да бъде намерена в куфар, за да може един престъпник да влезе в затвора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Водопроводчикът напусна работа, защото не можа да убеди жена си, че кълчищата не са: "Косми от оная руса кучка, със сухата коса"

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари