Женският крясък е убиец на ерекцията!

0
Съществуват редица причини за загуба на ерекция, но най-честият вредител е стряскащият женски крясък
Съществуват редица причини за загуба на ерекция, но най-честият вредител е стряскащият женски крясък

На всеки втори мъж му се е случвало да изгуби ерекцията си по време на с*кс. После, колкото и да я търсят, нямат шанс да си я намерят отново. Твърде напористите опити да вдигнат самолета само отчайват мъжа и го правят неподатлив на каквото и да е въздействие от страна на старателната му партньорка. Затова и трябва да се внимава с "омекването", тъй като обратният път е много труден.

Съществуват редица причини за загуба на ерекция, но най-честият вредител е стряскащият женски крясък. Бедният момък тъкмо е напипал ритъма и изведнъж неговата половинка изкрещява, сякаш отзад се е приближил някой и я е убол с дебелата губерка. На нея може и да й е кеф, но по-добре да си мълчи или поне да регулира децибелите. В противен случай любовниците рискуват да си провалят с*кса заради преживяния силен стрес от страна на мачото.

Стара истина е, че мъжете са нежни цветя и трябва да бъдат ухажвани - да им се създадат необходимите условия, за да се чувстват комфортно и да си свършат работа. А зловещите крясъци съвсем не са комфортна основа за един качествен с*кс. Така че, дами, дръжте си езика зад зъбите и се наслаждавайте тихо на случващото се в леглото.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари