Женен мъж с болки в стомаха разбра, че е в цикъл

0
Женен мъж с болки в стомаха разбра, че е в цикъл

Един китаец почувствал болки в стомаха и забелязал, че в урината му има кръв. Мъжът потърсил лекарска помощ. Той обаче бил поразен от новината, че всъщност е жена, която е в месечен цикъл, пише "БГНЕС".

Жененият 44-годишен мъж от китайската провинция Джъдзян отишъл на лекар заедно с жена си, когато разбрал, че всъщност е жена. След извършения пълен преглед, лекарите открили, че той има пълен комплект репродуктивни органи и пенис едновременно. Гениталиите на този мъж са различни от тези на другите господа, твърдят лекарите и добавят, че той няма адамова ябълка.

Китаецът споделил с лекарите си, че имал постоянното чувство, че нещо не е наред с него и често забелязвал кръв в урината си. След преглед със скенер, обаче станало ясно, че той има матка и яйчници. При изследване на хормоните се установило, че мъжът има двойка полови хромозоми ХХ, което означава, че той генетично е жена.

Мъжът/жена страдал също така от рядко генетично заболяване, при което надбъбречната жлеза набъбва в резултат на намаляване на хормона на стреса и повишаване на мъжките полови хормони. Този медицински случай е изключително рядък и лекарите не са успели да определят дали човекът е хермафродит или интерсексуален, макар че той няма два вида гениталии. Специалистите твърдят, че вече е твърде късно състоянието да бъде лекувано, тъй като то може да бъде овладяно в ранна възраст.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари