Жената, убита в София, неколкократно е подавала сигнали срещу сина си

1
Мъжът, заподозрян за убийството на майка си, е бил пуснат от психиатрията
Мъжът, заподозрян за убийството на майка си, е бил пуснат от психиатрията Снимка: 24 часа / Велислав Николов

Мъжът, заподозрян за убийството на майка си, е бил пуснат от психиатрията

Убитата в София 69-годишна жена няколко пъти през последните седмици е подавала сигнали срещу сина си, съобщи "24 ЧАСА".

В последните дни той дори бил отведен в психиатрично заведение. Там обаче го пуснали след съвсем кратък престой за медикаментозно третиране. "Тогава беше изведен по гащи", разказаха съседи.

Тялото на жената бе открито днес в столичния кв. "Христо Ботев" с 2 забити ножа в главата. За убийството бе задържан 45-годишният ѝ син.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    психиатър
    Всъщност по улиците има свободно циркулиращи луди. Не са малко. Психиатриите явно не могат да се справят със нарасналото множество на психично болните/лудите. Това явление е присъщо на хората и го има откакто има цивилизация. За съжаление не можем да надникнем във главите на хората и да видим кой е по- по-луд, но можем да правим профилактични прегледи периодично за психическо здраве, тестовете ще свършат работа. Но , не е демократично, защото така ви казват големите братя от чужбина, но не ви казват , че са решили проблема по друг начин.
  • 5
    3
    Стоян
    Трагедия!В болниците работят некомпетентни хора,докторчета с купени дипломи,и бьлгарски не могат да говорят!А полицията,са Пьлни боклуци,армия безделници,напълно неграмотни хора от ГЕРБ!
  • 9
    2
    A3
    Докторът, така наречен , уж психиатър, трябва да лежи в затвора, за убийство!
  • 20
    1
    ЗАКРИВАЙ
    Закривайте ги тия безполезни институции и работещите там да отиват на пазара на труда, със забрана да работят в здравния и охранителния сектор. По улиците се разхождат психично болни убийци срещу които има множество сигнали. Този е просто поредния такъв. Чуваме за тях редовно, но чак когато убият някой. Правете сметка - този индивид е забил 2 ножа в главата на МАЙКА СИ! Какво ли би направил с някой непознат, а? Как не ги е забил тия 2 ножа в главата на лекаря, който го е пуснал да си ходи вкъщи....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари