Първа версия: Убийството на жена в София е извършено с ножица

1
Соченият за извършител мъж е психично болен и е под пълно запрещение
Соченият за извършител мъж е психично болен и е под пълно запрещение

Соченият за извършител мъж е психично болен и е под пълно запрещение

Задържаха за 24 часа психичноболен мъж за убийството на 96-годишната му леля в столичния квартал „Свобода”. Соченият за извършител е на 59 години. Двамата роднини живеели заедно на адреса, на който е открито тялото на жената.

Сигналът е подаден малко преди 12:00 часа в неделя. На място веднага са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Предполага се, че убийството е извършено с ножица. Мъжът е под пълно запрещение, съобщава NOVA.

Към момента все още се изясняват причините за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    4
    До 3
    Много ли милееш за руското иго?Тогава ще си мноооого модерен...Успех и в крак с модата...
  • 3
    3
    1 до 2:
    Прав си! Така е! Ама пусто с тия €врогейски ценности, дето от години американско иго ни ги натрапват нашите сатрапи, и аз, нали, да съм в крачка с модата! Ще си взема бележка! Обещавам!
  • 3
    2
    до 1
    Диляно е правилното обръщение. Има звателен падеж. Някой ще си помисли че си бавноразвиващ шопин, те там като питат Иван какви са му хобитата, не казват "Иване/Ванка, какви са ти хобитата?" ами "Иван, какви са Ви хобитата?" професионални турбо идиоти са тея шопи. И се мислят за гнездото на българската култура, а са по-тъпи от собственото си лайно.
  • 5
    1
    Ашколсун!!! Машаллах!
    Сега пък леля & племенник?!! А годините от 50 & 94 станаха на 59 & 96?!! Диляна?!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари