Откриха трета жертва на катастрофата край Ловеч

0
Тялото на жената е намерено на около 20 метра от мястото на инцидента
Тялото на жената е намерено на около 20 метра от мястото на инцидента

Тялото на жената е намерено на около 20 метра от мястото на инцидента

Три станаха жертвите при катастрофата на пътя Плевен - Ловеч. При инцидента неправоспособен водач блъсна и уби моторист. При повторен оглед на мястото е открита мъртва и 34-годишна жена, която се е возила на мотоциклета. И двете жертви са носили каски. Тялото на жената е намерено на около 20 метра от мястото на инцидента, съобщи NOVA.

По-късно през деня, в следствие на тежки наранявания, почина и 28-годишен спътник на неправоспособния шофьор.

Припомняме, че автомобилът с немска регистрация навлязъл в насрещното движение при завой и удари идващия отсреща 44-годишен мотоциклетист, който издъхна на място. След като ударила мотора, колата се ударила в крайпътно дърво.

Причинилият катастрофата е употребил алкохол. Кръвните проби показали 1.16 промила. Той има два акта за шофиране без свидетелство. 30-годишният мъж е осъждан. Той е задържан, а Окръжна прокуратура – Плевен му повдигна обвинение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Калоян
    КАТ са виновни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари