Жена спря влака Варна - София, искала да ѝ дадат алкохол

1
Действието се развива на гарата в Червен бряг
Действието се развива на гарата в Червен бряг Видео: bTV

Действието се развива на гарата в Червен бряг

Млада жена, качила се на жп стълб, спря влака от Варна за София. Действието се развива на гарата в Червен бряг.

Видимо в неадекватно състояние, жената се е покатерила по металния стълб и обявила, че няма да слезе, докато не ѝ дадат алкохол. Намесила се и полицията. Бързият влак е престоял на перона близо половин час.

Влакът се движеше по разписание и спря в определения час на гара Червен бряг. След това за една секунда композицията тръгна и веднага след това спря отново. Ние погледнахме през прозорците и видяхме млада жена - на видима възраст около 30 години, която се качи на един от стълбовете“, разказа директорът на професионална гимназия по железопътен транспорт Мирослав Павлов, цитиран от bTV.

Екшънът станал за около 20 секунди пред погледа на недоумяващите пътници и ръководител „Движение“ на гарата. Жената успяла да се изкачи на около осем метра височина и всички се притесняват, че е възможно да бъде убита от волтовата дъга.

За щастие инцидентът приключва без жертви. „Ръководителят „Движение“ на гарата реагира много адекватно. Нямаше други служители или полиция.“, поясни още Мирослав Павлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Истините ...
    "Нямаше други служители или полиция.“, поясни още Мирослав Павлов" - така е, тъй като през 2014 г. безвъзвратно е ликвидирана "Транспортна полиция" - специализирана структура за охрана на железопътния транспорт на България.
  • 6
    4
    Врачанец
    Те това е жена! Другото е лигли.
  • 4
    3
    варненец
    Винаги се качвам с бирка и търпение в бдж-то. Авера ми с литър водка и мезета. То иначе не се издържа
  • 5
    2
    Няма проблеми...
    ще я почерпиме момата...
  • 8
    1
    LOL
    голяма жажда е имала :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари