Първи кадри от мястото на трагедията в Русе

21
Тялото на жената е паднало на козирката на хотел "Рига"
Тялото на жената е паднало на козирката на хотел "Рига" Снимка: Русе Медиа

Тялото на жената е паднало на козирката на хотел "Рига"

43-годишната жена, която загина след скок от деветия етаж на хотелРига“ в Русе, е била гост на хотела.

Както писахме по-рано, инцидентът е станал малко преди 12:00 часа, а пристигналите на място медици от Спешна помощ само са констатирали смъртта ѝ.

Сигналът за жена, която е излязла на перваза на прозореца и се е движила по него, е бил подаден към полицията от служители на пожарната. В този момент те са били на учение в района и са забелязали подозрителното поведение на жената. Междувременно обаче тя е скочила, като тялото ѝ е паднало на козирката на хотела, съобщи Русе Медиа.

На място са изпратени полиция и пожарникари с вишка, както и екип криминалисти заедно със зам.-директора на ОДМВР-Русе комисар Явор Димитров и началника на Криминална полиция Николай Кожухаров. Започнало е разследване на случая, като се проверяват всички версии за фаталния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    8
    Злобар
    От хубаво никой не посяга на живота си .Определено нещо се е случило. Ако не ме лъже паметта това не е първи случай с този хотел.
  • 6
    7
    доброто ченге
    бачкай го ти това,да та видим колко ша си ДОБРЕ , за ТИЯ пари , за ТОЯ народ
  • 24
    6
    възмутен
    Направо съм възмутен от поведението на тези - не знам какви са, хилят се като малоумни, държат ръцете в джобовете си и сигурно вземат големи заплати. Толкова ли им е смешно, особено на този гологлавия с кафявото яке. Дано това видео се види и от министъра на вътрешните работи и да отговори такова ли е трябва да е поведението на неговите служители. Предполагам че това са високопоставени "специалисти" и със сигурност ръководители в МВР. Явно им е много смешно, когато един млад живот приклйчва по този начин. Възмутително и срамно.
  • -27
    5
    Пенчо Милков
    Хора не се притеснявайте, това беше просто тестови полет за новото Летище Русе.
  • 38
    4
    ефилист
    щом сравнително млади ЖЕНИ политат , смятай колко е хубаво да си жив в тия времена в треторазрядна колония .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари