Жена шашна мъжа си: „Зарязвам те! В Германия съм, станах проститутка!”

2
Жена шашна мъжа си: „Зарязвам те! В Германия съм, станах проститутка!”

Цигански панаир с всичките му присъщи реквизити – любовна драма, съкрушаваща раздяла, пиянски скандал и здрав кютек, завърши в съда, пише агенция "Блиц". От цялата история има един прецакан и това е 37-годишният Исеин Хюсеинов, който бе изоставен, бит, а накрая и глобен. Каменарската одисея започнала преди около две седмици, когато хубавата и млада булка на Исеин си била камшика от любовното им кирпичено гнезденце и повече не се появила. Тъжен, ромският левент тръгнал да разпитва из селото къде може да се е дянала тя.

Естествено, първо преслушал роднините на булката си, които са му и съседи. Лелята на момичето все шикалкавела: не е в село, отиде за малко при роднини в Германия и прочее пинизи за туширане на въпросите на Исеин. Той обаче бил настоятелен и редовно ходел в къщата им. Накрая лелята открила картите. Казала му: „Няма жена за тебе! Жена ти отиде да се е*е в чужбина! Проститутка стана...”. И той направо откачил, разкрива пред БЛИЦ добре запознат с циганската драма, за която шушукат всички в Каменар.

Исеин изпаднал в шок и накарал лелята да го свърже с жена му, за да чуе от самата нея дали казаното е истина. Родните я набрали, дали му слушалката, той чул следното: „Не те искам вече! Зарязвам те! В Германия съм, станах проститутка!”. Съкрушеният Исеин се прибрал в разнебитената си къщурка и започнал да се налива с ракия. Понаправил главата, решил, че положението не го устройва, а вина за цялата ситуация има лелята, която дала акъл на племенницата си да го изостави. Отишъл до дома на жената и вдигнал див скандал. Родата от своя страна му теглила здрав пердах и го пратила да ближе рани.

В деня след изборите Исеин отново се наквасил заедно със свой авер, дошла му смелостта и заедно с него хукнал отново да търси сметка на лелята. Още в ранни зари започнал да крещи и да сипе обиди и да я псува, като хора, чакащи автобуса на близката спирка, викнали полиция. Униформените закопчали Хюсеинов, който постоял няколко часа в клетката на районното, след което го пратили на съд за проява на дребно хулиганство.

Районен съдВарна, наложи глоба от 150 лева на 37-годишния мъж, който изрази съжаление за постъпката си и публично се извини на съседите си, съобщиха от преслужбата на съда. Съдебният състав счете, че има основания за налагане на административното наказание. Непристойната проява е извършена на публично място, но не представлява престъпление по смисъла на Наказателния кодекс, а е нарушение на Указа за борба с дребното хулиганство, наказуемо с глоба от 100 до 500 лева или със задържане в структурно звено на МВР за срок до 15 денонощия.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари