Жена се удави в язовир "Батак"

0
Тя е потънала с автомобила си във водоема
Тя е потънала с автомобила си във водоема Снимка: РДПБЗН - Пловдив / архив

Тя е потънала с автомобила си във водоема

Жена загина, след като падна с автомобила си в язовирБатак“.

Сигнал за случилото се бил подаден от рибари снощи малко след 21:00 часа на телефон 112, съобщават от полицията в Пазарджик.

В района на контра стената на язовирБатак“ те забелязали движещ се към чашката на водоема лек автомобил, който навлязъл във водата и потънал. Към мястото били насочени дежурни екипи на полицейския участък в Батак, РУ-Пещера, ОДМВР - Пазарджик, два противопожарни автомобила с огнеборци от РСПБЗН-Батак и четирима водолази.

Няколко часа по-късно автомобилът „Мерцедес“ бил изваден от водите на язовира. В него е открито тялото на 59-годишна жена от Ракитово, собственик на колата. Разследват се причините за инцидента.

По публикацията работи: Емил Костов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари