Жена с триколка се блъсна в бариерата на магазин "Лидъл"

1
Възрастната жена е отведена в УМБАЛ „Канев“
Възрастната жена е отведена в УМБАЛ „Канев“ Снимка: Google Street View / Архив

Възрастната жена е отведена в УМБАЛ „Канев“

Вчера около 14:55 часа е съобщено за възникнал инцидент с пострадала жена на улица "Майор Атанас Узунов" в Русе, на паркинга на магазин "Лидъл".

Изпратените на адреса пътни полицаи са установили, че е пострадала 72-годишна жена от Русе, която при излизане от паркинга на магазина, управлявайки собственото си индивидуално електрическо превозно средство /електрическа триколка/ се е блъснала в спускаща се автоматизирана електрическа бариера за контрол на вход/изход на паркинга, съобщиха от МВР - Русе.

В резултат на настъпилото ПТП водачката на триколката е пострадала и е отведена в болница „Канев“ за преглед и оказване на помощ, където е диагностицирана с натъртвания в областта на гърдите.

Произшествието е документирано по административен ред от екипа на пътна полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Murata
    Мн сте зле. Бабето не е карало бързо, но скапаните бариери на лидал засичаг нещо с размери на кола, триколката не я засича. Бабата може да е мислила че бариерата се вдига автоматично. Тези бариери на лидл русе са супер тъпо сложени там!!!!
  • 4
    4
    до 1 и 3
    С колко мислите, че е летяло 72 годишно бабе с триколка? Стига сте намесвали тези с тротинетките - това е съвсем друга тема!
  • 6
    3
    до daskal
    Това е така, но те не го знаят. Всеки ден виждам по натоварен булевард деца със тротинетки, младежи също , карат все едно са сами на пътя. Отделно автомобилистите карат със превишена скорост , отделно града е пълен със пришълци откъде ли не, яхнали МПС-та и става миш-маш. Като сложат камери на всеки метър и засичат лицево разпознаване ще стане интересно.
  • 7
    2
    Анонимко
    Бариерата не видяла, ама ако беше КУР щеше да го види от километри!
  • 28
    1
    daskal
    Съжалявам, но всички каращи триколки, тротинетки, мотопеди и велосипеди трябва да са наясно, че са участници в движението! Тези возила достигат 40-50 км в час и не са безопасни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари