Бариерата на УМБАЛ „Канев“ покоси колоездач

3

Възрастният човек се строполил от удара на земята, но за щастие се разминал само с натъртване и уплаха

За ново безумие в УМБАЛ „Канев“ сигнализира читател на Dunavmost. Той е станал пряк очевидец на инцидент, разиграл се в ранния следобед днес.

Възрастен мъж на колело се насочил към сградата на Хирургичния блок. Стигайки до бариерата, той решил да премине непосредствено до нея. Около поста на охраната няма никакви знаци, обозначаващи, че е забранено преминаването на колоездачи. Непосредствено пред мъжа е имало лек автомобил и бариерата била вдигната. Възрастният колоездач се движел непосредствено след колата, когато при рязкото си спускане, бариерата го ударила.

Всъщност не самата бариера, а пластмасовото нейно удължение, явно саморъчен патент на охраната на болницата. Предполага се, че е направено, за да спира пешеходци и колоездачи да не се промушват през бариерата. Възрастният човек се строполил от удара на земята. За щастие се разминал само с натъртване и уплаха.

Но присъствалите там граждани са възмутени от това, че може да отидеш здрав в русенската болница, а да те вкарат потрошен в нея. Не е ли по-редно да се сложат знаци, вместо да се правят подобни експерименти, застрашаващи здравето и живота на хората, пита нашият читател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари