Жена размразява климатика си със сешоар, в дома ѝ - студ

6

Неволите на Роси Рочева, закупила уреда от магазин "Зора"

За проблемите си с климатик, закупен от голяма верига за търговия на електроуреди разказа Роси Рочева. Тя сподеия, че е принудена често да размразява уреда със сешоар, а от климатика тече и вода, което създава проблеми, предава GlasNews.bg.

Жената пише, че самата инсталация на уреда станала след известни перипетии. Тя твърди, че това се случило след месец, но тук проблемите не свършват. След това се оказало, че уреда тече като "из ведро", а жената предявила рекламация. Същият техник пристигнал в дома ѝ и коментирал, че уреда "си работи". Заради ситуацията жената твърди, че търпи неудобства. Цялата ѝ тераса е в лед, в жилището е хладно.

"Мазилката на стената ни падна. Терасата ми е в лед, не мога да излезна да си простра прането. Но и климатика си го разлеждаме със сешоар. И вътре си ни е хладно като за лято", разказва жената.

Вижте клиентските неволи на Роси Рочева, както ги е споделила самата тя:

"В края на септември от "Зора" си купих климатик. Чаках месец някой да благоволи да го закачи да работи.

Най-накрая с многократни позвънявания до магазина ни изпратиха фирма "Георг" ЕООД да го постави. Не мина и месец и чудо- климатикът започна да тече като из ведро. Започна да залежда и ни трябват 50 минути да се отледи.

Образува сняг и накрая ледени висулки.

Направих рекламация, която магазина заведе със триста зора. Изпратиха същия техник и нищо. Казва, че си работи.

Мазилката на стената ни падна. Терасата ми е в лед, не мога да излезна да си проста прането. Но и климатика си го разлеждаме със сешоар. И вътре си ни е хладно като за лято."

GlasNews.bg не успява да открие за коментар въпросната верига, за да покажат и тяхната гледна точка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    16
    Marin Marinov
    Баба Роси не говори истината, има някаква задна цел. Ето ви моята гледна точка Зора е най добрата фирма в България и във Варна Купих климатик CROWN, през 2018, на промоция, исках 9, посъветваха ме да си взема 12. ИДЕАЛЕН, 5 години, нито фреон, амоняк или други глупости Само чистя решетките 1-2 пъти на месец, зиме и лете. След това купих влагоабсорбатор, пак от Зора, пак на обява, с промоция. Продавачът се казва Румен, все още си е там и продава. Всеки ден го празня, 3 л. На месец чистя филтъра веднъж. Това е! Баба Роси сигурно не чисти филтрите, и такива съм виждал, само плащат ток а не топли! Някой да я посъветва! И да не плюе по ЗОРА! Марин Маринов, Княз Борис I, 9006 Варна, тел 0893822563
  • -1
    15
    Веселин Александров
    Който търси промоцийте по хипермаркетите се сдобива с таква чудо,това е специализирана техника и се купува от специализиран магазин,а и тоя климатик вероятно е нещо като за 400 лв.Който е направен там лятото да е нещо като вентилатор ама за отопление трудно.
  • 2
    14
    ...
    А някой забеляза ли, че замръзналият конденз от снимките не е „оребрен“, а изглежда сякаш е по някакво одеало. Два от климатиците ми, при монтажа ми направи впечатление, че имаха една мрежа пред „питата“ на външното тяло, явно да предпазва да не се загнездват боклуци в „питата“. Но техниците, тази мрежа я махнаха. При охлаждане може и да не е проблем, но при отопление, при ниски температури скрежът ще се трупа и по тази мрежа и като дойде цикълът за размразяване на климатика, този скреж ако не се стопи, а той е на разстояние от питата, как ще топли после този климатик? Изобщо, комбинация от качество, компетентност при монтажа и несъответствие с очакванията на клиента. При температури близко около нулата климатикът постоянно извлича влага от въздуха. Моят, като беше на балкона, му събирах конденза в кофа (да не се пързалям, като излизам да „простирам“). За един ден я пълни кофата. В началото не бях взел мерки и конденза, като капеше в кофата, пръскаше по стената. Разбира се мазилката пострада. На следващата година почнах да подпирам на стената една плоскост, да я предпазва от пръските. Всеки проблем си има решение, но трябва да се подходи с компетентност и разбиране.
  • 1
    13
    Ggg
    Да беше си купила Госпожата климатик от фирма която продава само климатици.
  • 0
    12
    До 7:
    До 7: Добре, за да бъда точен, ако не се лъжа - беше 9,2 kw отдавана топломощност. :} Току-що погледнах сегашния ви модел - "6.6 kW" е. :P
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари