Жена разказа за пътешествие до ада по време на клиничната ѝ смърт

0
Изследователи имат разумно обяснение за преживяното от нея
Изследователи имат разумно обяснение за преживяното от нея

Тя написа за това на Фондацията за изследване на постсмъртни преживявания

Жена разказа за преживяванията си по време на клинична смърт след предозиране с наркотици, предава БГНЕС.

Пациентка на име Франсин заяви, че е извършила пътешествие до ада. Тя пише за това на Фондацията за изследване на постсмъртни преживявания, след като е претърпяла клинична смърт. „Носех се над тялото си и гледах как се опитват да ме съживят. Изведнъж бях заобиколена от ужасни създания, които наричам „тъмни ангели“. Те говореха в рима: „От светлина в тъмнина“. Не помня останалата част”, каза тя.

Според Франсин тъмните създания я разкъсвали на парчета, докато от нея не останало нищо. „Ние буквално прелетяхме през залите на болницата и се качихме на покрива. Тогава се озовах в ада и лежах по гръб. Чух виковете на други души и тяхната болка. Зло създание ме разпитваше и ми се стори цяла вечност. Тя искаше да знае в какво вярвам и на кого се кланям”, призна жената.

Пациентката обясни, че в началото се е уплашила много, но след това е престанала да се подчинява на демоните и ги е убедила да я върнат. „Казах им, че вярвам в Исус и не мисля, че той ще ме нарани. Тогава изведнъж напуснах ада”, казва тя.

След това тъмните същества показали на Франсин целия ѝ жизнен път и насочили вниманието ѝ към всички грешки, които е направила в живота. „Тази ретроспекция беше толкова подробна, че дори показваше моменти, когато съм погледнала някого по грешен начин. Показаха ми как поведението ми наранява другите и осъзнах, че трябва да обичам другите повече”, обясни оцелялата от клиничната смърт.

Някои изследователи смятат, че това, което пациентката описва, е нормално явление и подобно преживяване не означава непременно, че човекът е видял рая, ада или живот след смъртта. „Това може да се случи, когато мозъкът сканира себе си като техника за оцеляване“, каза д-р Сам Парния, директор на изследванията за реанимация и ревитализация в Медицинското училище „Лангън” в Ню Йорк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари