Жена разбра, че ще става майка час преди раждането

0

Жена разбра, че ще става майка по-малко от час преди раждането.

37-годишната Стефани от американския щат Джорджия стана майка на бебе, за което съпругът й твърди, че е родено по извънземна технология, тъй като нямало симптоми, че е бременна.

Съпрузите взели мерки да нямат повече деца, тъй като вече имали три, а и здравословното й състояние не позволявало да стане за четвърти път майка. По време на фантастичната си бременност обаче, Стефани не усещала, че в утробата й отново расте живот. Месечният й цикъл бил нормален и тестът за бременност, който все пак си направила, бил отрицателен, твърди esoreiter.ru, цитиран от Флагман.

Жената разбрала, че ще става майка по-малко от час преди раждането.

Тя отишла на преглед в болница заради болки в бъбреците. Тогава лекарите й обяснили, че причините за неразположението й са свързани с това, че ще има дете и минути след това на бял свят се появил Шон. Той не прилича на извънземен, но уфолози твърдят, че било възможно произходът му да е извънземен. Звучи невероятно, но esoreiter.ru съобщава за случаи, при които пришълци от Космоса използвали жени за сурогатни майки. След раждането на децата те изчезвали безследно.

Изданието съобщава, че в Италия пък се родило бебе с изкуствено сърце. Унгарка станала майка, след като била отвлечена от извънземни на космическия им кораб, а дъщеря й, която вече е на девет години, разбирала езика на животните и те я възприемали като лидер. „Извънземното“ момиче изпреварвало връстниците си по развитие.

В украинския град Ивано-Франковск пък се родили еднояйчни „близнаци“ от две различни момичета, които били девствени до раждането си. Младите дами били състудентки. Те забременели след разходка в гората, когато над главите си видели извънземен кораб. Подобни мистериозни случаи имало много, твърдят уфолози.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари