Жена прекъсва мач по телевизията и мъжът й разрушава дома им!

1
Емоционалният фен бил заложил на мача, който жена му прекъснала
Емоционалният фен бил заложил на мача, който жена му прекъснала Видео: Football Soccer

Видео от скритата камера на една туркиня, която погажда жесток номер на мъжа си, гледащ мач на Турция на Европейското първенство, се превърна в тотален хит в мрежата.

На видеото се вижда как мъжът, разпален футболен фен, гледа мача на Турция срещу Хърватия. Съпругата му започва да се интересува от играта, а той нетърпеливо й казва да не му задава глупави въроси, да излезе и да го остави да си гледа мача.

Предшестващият самия номер диалог е:

Жената: "Какво стана, ядосан ли си"?

Мъжът: "Другият отбор вкара гол".

Жената: "И сега сме шампиони"?

Мъжът: "Да, шампиони сме. Другите вкарват гол, а ние сме шампиони! Абсолютно нищо не разбираш от футбол. Казах ти преди - никога не гледай мач с мен! Когато гледам мач, се вълнувам много и когато ми задаваш тъпи въпроси, се ядосвам. Също така съм заложил на този мач".

В последствие жената излиза и обяснява пред камерата, че има приложение на телефона си, което й позволява да контролира телевизора от дистанция. Като отмъщение за грубото отношение на мъжа си, туркинята започва да изключва телевизора на най-интересните моменти от мача.

В резултат, и без това емоционалният футболен фен полудява, като в крайна сметка изпочупва хола, телевизора, а лаптопа на жена си пречупва на две.

Източник: actualno
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари