Жена преби с лопата 86-годишен мъж в село Градешница

1
69-годишната асистентка е искала да открадне 200 лева от възрастния мъж
69-годишната асистентка е искала да открадне 200 лева от възрастния мъж Снимка: БНТ

69-годишната асистентка е искала да открадне 200 лева от възрастния мъж

69-годишна жена е в ареста, след като нанесла жесток побой на 86-годишен дядо от село Градешница.

Районният съд във Враца наложи най-тежката мярка за неотклонение, заради това, че жената е проявила особена агресия и е пребила до безпомощност възрастния мъж. Всичко това - за да открадне от него 200 лева.

Всичко се случило в криводолското село Градешница вечерта на 6 декември. Асистентката на 86-годишния Крум дошла в дома му, след празненство за Никулден.

"Пила е там, но не беше пияна. И ме натисна, бой с лопатката на кюмбето и с машите. Ако не си бях заврял главата тук по одъра - смърт", каза пострадалият Крум Николов, предаде БНТ.

69-годишната жена искала да му вземе парите, които той носел в джоба на ризата си. След като той упорито продължил да стиска дрехата си, жената взела парче дърво за огрев и започнала отново да налага стареца по цялото тяло.

"И она взе парите вече, я се опрех и не мога", споделя възрастният мъж.

Нападателката си тръгнала и Крум побързал да заключи навсякъде. След около час обаче 69-годишната Иванка се върнала, счупила звънеца и разбила вратите с парче дърво от купчината пред къщата. Заплашила го.

"Ти нема да пискаш никъде, защото ще те убия", разказа Крум Николов.

Пострадалият мъж нямало как да уведоми близките си за побоя, защото няма телефон, а съседните къщи от години са необитаеми. Откаран е в болница, едва на другия ден. Възрастният мъж споделя, че с жената са били в добри отношения, познават се от години и заплащането ѝ, като асистент било редовно. Днес Районният съд във Враца определи за нападателката му най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".

"- Съжалявате ли? Какво се случи?

- Нищо! Убих един човек!", каза Иванка Панайотова.

Аргументът на съда е, че има реална опасност нападателката да извърши ново престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Според мен
    Дъртият си е поискал. Пипнал е. Бръкнал е. Топнал е. Пък може и да не му е станало.... Ама после не си е платил. А ако е имал и предишни борчове...
  • 1
    1
    Асан
    Не си е платил дъртия мискинин :)))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари