Жена почина след като яде диня

0
Длъжностни лица разпитват роднини и установяват мястото на закупуване на плода
Длъжностни лица разпитват роднини и установяват мястото на закупуване на плода

Длъжностни лица разпитват роднини и установяват мястото на закупуване на плода

Хронично болна жена, жител на Москва е починала, след като е яла диня. Близките на жената, които също са консумирали от плода не са имали оплаквания, предава РИА Новости.

Причината за смъртта в момента се разследва, става ясно от съобщения на московския регионален клон на Следствения комитет на Руската федерация и прокуратурата, предаде VESTI.

По предварителни данни жената, която е страдала от хронични заболявания, и членовете на семейството ѝ са яли диня. След консумацията на плода тя се почувствала зле и по-късно починала.

В Telegram канала на прокуратурата се съобщава че роднините на жената "не са имали никакви оплаквания". По данни на надзорната агенция, починалата жена е купила плода миналия петък и е починала в неделя.

Длъжностни лица разпитват роднини и установяват мястото на закупуване на динята, назначена е съдебно-медицинска експертиза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    И тук удря ГМО мършата. Алергичните нямат идея какво плюскат и мрат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари