Жена обвини полицаи от Роман в сексуално насилие

0
С.И.М. твърдяла, че трима служители на реда я насилили в патрулка по време на работа
С.И.М. твърдяла, че трима служители на реда я насилили в патрулка по време на работа

Жена натопила ченгета от Врачанско, че я използвали за удовлетворяване на сексуалните си желания

Тя подала редица сигнали, че трима служители на реда я насилили в патрулка по време на работа и в сградата на полицията в Роман, предава BulNews.bg. .

 С.И.М. се оплакала в МВР, че за периода 2016-2017 г. ченгетата Г.М., Б.М. и А.А. многократно са я насилвали да им предоставя сексуални услуги. Тя заявила, че те я принуждавали да се качва в полицейския им автомобил, за да удовлетвори нагона им. По думите й в един от случаите те я качили на втория етаж на сградата на полицията в Роман и са правили секс с нея, като за целта са я заплашвали.

 Жената в момента излежава присъда в софийския затвор. Докато траело наказанието й, срещу нея е заведено второ дело за набедяване на униформените. То се гледа преди дни в районния съд в Мездра, където магистратите постановиха жената да лежи още две години в зандана и да бъде обществено порицана.

 От документите по делото става ясно, че жената е с основно образование, омъжена е, безработна и вече е осъждана за различни непристойни прояви. По време на съдебното заседание С.И.М. се признала за виновна, че е излъгала за двамата полицаи и ги е набедила пред висшестоящи.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари