Жена издъхна след нелеп инцидент с автобус във Варна

3
Жената е повлечена от задницата на превозното средство, докато слизала
Жената е повлечена от задницата на превозното средство, докато слизала

Жената е повлечена от задницата на превозното средство, докато слизала

При нелеп инцидент загина 81-годишна жена във Варна. Тя е пометена от задницата на автобус от градския транспорт, от който е слизала, потвърдиха от пресцентъра на полицията, съобщава 24 часа. След час тя издъхнала в болница.

Шофьорът дори не разбрал какво е причинил на възрастната жена. Едва след като разследващи проверили записи от камерите на ТАСРУД и установили водача, той бил задържан и останал шокиран от видяното. Шофьорът е на 58 г., с дълъг стаж и опит, тестът му за алкохол и наркотици е отрицателен.

Нелепият инцидент е станал тази сутрин в 10:30 ч. на спирка по бул. “8-ми Приморски полк”, според очевидци задницата на автобус по линия №7 се е завъртяла по необичаен начин и шофьорът не е могъл да направи нищо, за да го предотврати.

В момента се води разследване по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Русенец
    Знаел, не знаел, смърт трябва да има. За да може следващият потен и смръдлив шагиор да гледа три пъти преди да тръгва. Иначе и за него смърт. Другото са либерастки бливочи. С
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари