Железопътна машина падна в дере в Румъния

2
Единият машинист е успял да скочи преди инцидента, а вторият е починал
Единият машинист е успял да скочи преди инцидента, а вторият е починал Снимка: Туитър

Единият машинист е успял да скочи преди инцидента, а вторият е починал

55-годишен мъж загина, след като железопътна машина дерайлира във вторник на изхода от град Рошиори де Веде в окръг Телеорман в южната част на Румъния, съобщи DG24, цитирано от БТА.

Единият от служителите на Националната железопътна компания, които са били в машината, е успял да скочи преди дерайлирането, а другият се е опитал да се спаси в движение. Машината е паднала в дере, на метри от жп линията. Вторият мъж е получил множество наранявания и пристигналия на място медицински екип не е успял да го спаси.

Става въпрос за железопътна машина, която е пътувала по маршрута Рошиори Норд-Атърнаци за планирани железопътни работи на гара Атърнаци“, съобщиха от компанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари