Жана може без храна, но не и без дрога!

0
Лео: Връзката ни бе секс и наркотици
Лео: Връзката ни бе секс и наркотици

Макар Лео да е бил част от мъжката денс формация „Максимус“, името му нашумя и влезе в полицейските сводки поминалата година, след като полиция нахлу в квартирата на певицата в „Гео Милев“.

Двамата се сбиха, а при обиска в апартамента бе открита марихуана.

Връзката между Лео и Жана е продължила 3 години. Запознали се по време на „Х Фактор“ и бързо заживели заедно. „Видях я и просто поисках да съм с нея. Има изключителна визия, харесах я чисто физически. Първите седмици беше любов и пак любов. Не забелязвах, че се дрогира…“, изповядва се Лео в интервю пред столичен таблоид, пише Телегграф.

В един момент той започнал да се усеща какво става, тъй като Жана в повечето време била „леко над реалността“. Тъй като и Янес не е сред хората, които никога не са вземали дрога, познал по разни признаци, че приятелката му е пристрастена към опиатите. Само и само да продължи да бъде с нея, танцьорът започнал да се друса наравно с Бергендорф.

„Не можех да си представя, че ще се разделим дори за ден. Тя се друсаше и аз се друсах. Гледах да сме на едно ниво. В един момент не издържах, тя обаче не искаше да спре. Можеше да издържи без храна, но не и без наркотици. Можеше да прахоса всичките си пари, за да е „на черешата“. Животът ми с Жана бе секс, наркотици и рокендрол в двойни дози“, казва още атлетичният чужденец.

Навършвайки 29 години Лео изведнъж се осъзнал и предприел изцяло в нова посока. Решил, че му е време да създаде семейство и да има деца.

„Изпаднах в тежка депресия от това, че исках да бъда баща, а пропилявах времето си с наркотици. Реших да спра с тях, защото, за да станеш баща, трябва да си чист. Жана обаче си има дете и не й беше много до още едно хлапе. Стоях си вкъщи, готвех, чистех, а тя не се прибираше с дни. В крайна сметка Жана избра наркотиците пред мен“, твърди танцьорът.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари