Жана: Израснах в сиропиталище и не ме е срам от това

0
Жана Бергендорф направи шокиращи разкрития за детството си
Жана Бергендорф направи шокиращи разкрития за детството си Снимка: Нова телевизия

Седмица след началото на "ВИП Брадър" Жана Бергендорф преживя едни от най-трудните дни.

Тя сподели разтърсващи разкрития за своя живот като малка.

Певицата сподели, че майка й и нейният любим редовно са й посягали физически. "Израснах в сиропиталище и не ме е срам от това. Аз съм горд сирак, който се пребори с всяко едно начинание в живота. За майка ми бяха по-важни другите хора. Може би това е нашата карма с майка ми, да бъдем осиновени. Тя е осиновена на 6 години, а аз съм живяла от 12 до 18 години в пансион. Тя предпочете мъжете, които ме смазваха от бой! Най-лошото е, че и тя го правеше. Хората са лоши и злобни и са готови да те смажат. Не знам дали това е драма. Страдала съм, но сега майка ми се гордее с мен. Помагаше ми с пари, сякаш мислейки, че парите са достатъчно нещо. Аз търсих майчината ласка, това ми липсваше. За нея беше важно да изкарва пари. Аз съм като нея, аз съм свободна", разкри Бергендорф в Къщата.

"Майка ми беше прекалено влюбена в човека, който беше до нея. Нямаме право да съдим родителите си за техните избори. Мен не ми пука, аз съм научила адски много и съм благодарна затова, което съм видяла. Благодаря й, че ми е дала тази възможност, да измина този път. Със сигурност тя съжалява за това, което ми е причинявала и едва ли ще си го прости", категорична бе Бергендорф.

Някой от съквартирантите във "ВИП" къщата се усъмниха в истинноста на личната история на Жана. По повод житейската драма на певицата, кака Лара заяви: "Патосът с който бяха изречени тези неща, ми приличаха на български сериал. Беше много тежко и не разбрах дали това не е някой от поредните й филми. Не мога да разбира дали е истина или играе", заяви водещата. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари