Арестуваха Жана Бергендорф

0
През юли м.г. Жана Бергендорф беше замесена в друг шумен скандал
През юли м.г. Жана Бергендорф беше замесена в друг шумен скандал

Жана Бергендорф е задържана за употреба на кокаин, след като предизвика лека катастрофа тази нощ в София.

Инцидентът е станал към 22.30 часа, съобщава Нова телевизия. Автомобилът, който управлявала Бергендорф, ударил леко друга кола в центъра на града.

Пристигналите на мястото полицаи проверили с дрегер певицата за алкохол. Тестът бил отрицателен.

Поведението на певицата обаче усъмнило униформените. Те й направили полеви тест за наркотици, който показал наличието на кокаин.

Певицата е отказала е да даде кръв и урина. В момента е в Първо районно управление на МВР.

През юли м.г. Жана Бергендорф беше замесена в друг шумен скандал. Тогава певицата беше арестувана след битов скандал. Тя обясни, че сама повикала полицията, след като получила заплахи от неин познат в дома си.

Пристигналите служители на реда са спазили стриктно закона, при което както Жана, така и лицето, отправяло й заплахи, са поканени в Първо районно управление на МВР за снемане на показания и изясняване на ситуацията.

Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала", оправда се след инцидента през лятото Жана Бергендорф. „Не съм била с белезници, нито в ареста, нито в линейката", подчерта тя.

„Осъзнах, че е много важно да преценявам това, което аз съм като личност пред феновете и то във всеки един момент и трябва да бъда добър пример. Никога не съм си позволявала да бъда лош пример на когото и да било и от това ми е още по-болно, защото ме изкарват каквато не съм", призна още певицата, след като името й беше замесено в криминалните хроники.

Срещу Бергендорф не бяха повдигнати обвинения, не беше започнато и наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в медиите.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари