Жълт код в Русенско

3
Предупреждение за силен вятър е в сила в областта
Предупреждение за силен вятър е в сила в областта Снимка: НИМХ

Предупреждение за силен вятър е в сила в областта

Жълт код за интензивни снеговалежи е обявен за седем области в Северозападна и Северна България - Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч и Габрово и Велико Търново, предава БНР.

Предупреждение за силен северен вятър е в сила в 12 области - по Черноморието, в Хасково, Кърджали, Русе, Търговище, Разград, Сливен и Ямбол. На места поривите ще достигат скорост 20-24 m/s.

Заради обилен снеговалеж и снегонавявания е задължително всички моторни превозни средства да се движат с вериги по пътя Габрово - Узана.

Ограничено за превозни средства над 12 тона е движението по път I-1 в участъка Дунавци – Ружинци.

Ограничено е движението през проход Троянски поради почистване. Проходът на Републиката вече е отворен, след като са разчистени падналите вчера клони.

От Пътната агенция информират, че почистват и обработват пътните настилки. От агенцията апелират да се шофира с повишено внимание и съобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Windy. Com
    В Нисово какво ще е времето? За една любовна двойка питам. Двойка новодомци.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари