Жаклин Таракчи е новата певица в бенда на "Шоуто на Николаос Цитиридис"

1
Победителката в последния сезон на „Гласът на България“ разкри любопитни детайли за първата си работа
Победителката в последния сезон на „Гласът на България“ разкри любопитни детайли за първата си работа Видео: bTV

Това е първата работа на младата изпълнителка

Жаклин Таракчи сподели в "Преди обед" по bTV любопитни подробности за ангажимента си в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

19-годишната победителка в последния, девети сезон на „Гласът на България“ призна, че това е любимото ѝ телевизионно шоу. Да бъде част от екипа за нея е не само страхотна възможност, а голяма отговорност и предизвикателство. Това е първата официална работа за младата изпълнителка.

Предстоят много новости, а сред тях различни рубрики и интересен репертоар всяка седмица“, казва Таракчи. Сред промените е и визията на младата певица. Тя влиза в приключението с рус оттенък на косата си.

Девизът на шоуто е „Вдигаме нивото“ и именно затова предаването вече ще бъде само в петък и то с цял час ефирно време. За първия епизод обаче екипът е предвидил продължителност от час и половина, а стартът му е точно в 22:00 ч.

Когато Жаклин казва на близките си, че започва работа в Шоуто на Николаос, те ѝ отвръщат „Това си толкова ти“, искрено признава тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ...
    минетчийска муцуна има.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари