Михаела Филева става треньор в „Гласът на България“

1
Награждаваната четири пъти за „БГ изпълнителка на годината“ певица ще седне на един от емблематичните червени столове
Награждаваната четири пъти за „БГ изпълнителка на годината“ певица ще седне на един от емблематичните червени столове Видео: bTV

Михаела Филева ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на „Гласът на България” през пролетта на 2019 г.

Двайсет и седемгодишната певица ще седне на един от емблематичните червени столове, в търсене на най-добрия глас на България, редом до Владимир Ампов – Графа, Иван Лечев и Камелия.

Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената на „Гласът на България“ и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите“, коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за „БГ изпълнителка на годината“ Михаела Филева сподели вълнението си за новата роля. „Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях „от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени“, добави Филева, която е определяна като една от най-позитивните личности на музикалната сцена у нас, следвана от стотици хиляди фенове в социалните мрежи и с милиони гледания в YouTube.

Водещи на новия сезон на „Гласът на България“ ще са Pavell и Venci Venc’. Промени в регламента и нови елементи във всеки един етап от шоуто ще превърнат надпреварата за наградата от 50 000 лева и титлата „Глас на България“ 2019 още по-оспорвана, и ще държат певците и треньорите в напрежение до самия край.

Над 3500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги за шести сезон, като най-добрите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на „кастингите на тъмно“. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари