Земетресение удари остров край Гърция

0
Земетресение с магнитуд 4,9 разлюля днес остров Самос в източната част на Егейско море
Земетресение с магнитуд 4,9 разлюля днес остров Самос в източната част на Егейско море

Земетресение с магнитуд 4,9 разлюля днес остров Самос в източната част на Егейско море

Това съобщи в. „Катимерини“, предаде БТА. Не се съобщава за щети или пострадали.

Според данни на Института по геодинамика на Националната обсерватория на Атина епицентърът на земетресението е бил в морето на около 25 км север-северозападно от гр. Вати (наричан и Самос) - главния град на острова. Дълбочината му е била около 12,9 км.

Екип на техническата служба на общината и пожарната служба оглеждат сградите, засегнати при предишни земетресения.

През 2020 г. силно земетресение разтърси Самос и близкия турски бряг, като причини смъртта на две момчета, гимназиални ученици на острова и взе над 100 жертви в Турция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    11g24g 9okto
    👽🥸😎🤘🏊🤹🤼🏌️🪂🪂🚣🏊🤼💀😎🤠🤠👻💀🤼💨💩🤯😨🤧👾👽🔥👀💨👀💀🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️😅😁😉😗😂🤓🤓🤓🤓🕳️🕳️🕳️🕳️💩💩💩🤪🤪🤪😶‍🌫️😶‍🌫️🧐🧐🤓🤓🤓💩💩☠️☠️☠️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️💚💜🖤💚💛🤍🤍💘💘💝💜🤎🤎🤎🤎💜💜💔💔💔💔💔💔💔💅🤳🙏💅🤳🙏💅💅🙏✍️✍️✍️✍️🚣🚣🤽🏊🚣🏊🤽🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼💃💃💃🧑‍⚖️🧑‍⚖️🧑‍⚖️🧕🧕🧕👯👯👯🌿🌿🌸🌺🍂🍁🌱🍃🍃🍃🌲⛄🌋🌋🔥🌈💧☔⚡🌒🪐🌒🌠🌓🌑🌑🌑☄️🕳️🕳️💫🌎🌍⭐⭐🌥️☔⚡🌪️⚡⚡⚡⚡⚡🌈🌊🌬️🌈🏖️🌅🌈🦓🦓🐢🦕🐀🦥🦉🦅🦚🦩🦚🦚🦩🦚🐠🕸️🐌🦀🦀🐜🐜🐜🥪🥙🍵🍷🍾🥄🔪🔪🔪🚈🚈✈️🚀🛸🛸🛸🛸🛸🚔🚔🚔🚔🚔🚔⛴️🛥️🚡🚟🚡🚀✈️✈️✈️✈️✈️🌐💺🛣️🛤️🗾🌐💺🌆🏙️🏙️🌆🌆⛱️⛱️⛱️⛱️🏕️🛖🏡🏡🌃🧳🧳🧳🧳🎱🎱🔫🎲🎲🎲📻📻📺📺📻📺🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🧴🧹🪠🪞🪞💣💣💣💣💣💜♣️♠️💜🖤⬜♠️🧡❤️🟠🟧🟡🟨💛🟨🟡🟧🧡🟡🟡🟩💛🟨🟡🟢🟡🟡🟡🟨💛💛🔓🔓🔓🔓🔓🪞🪞🪞🪞🪞🌰🌰🌰🥜🥜🥜🥜🌰🥜🦓🦓🦓🦓🦓⭐🌛✨✨✨✨🌎🌍🌏🪐🌎🌎🌏🪐🪐🌏🌎🚣🪂🪂🪂🪂🪂🚣🏇🤸🤸🤸🤸🤸🤸🤸🏊🏄🚣🏊🚣🚣🏊🤽🏊💅🤳🙏🦓🦓🦓🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌸🌷🌺🌹🌹💐🌼🪴🪴🌵🍄🌿🏵️🏵️💮🌷🌵🪴🪴🪴🍁🌷🌱🌱🏵️🌻☘️⛰️🪵🌾🍄🍄🍁🍁🍁🍁🌸🌸💮🌿🌿🌿🌿🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
  • 1
    1
    11g24g 9okto
    Da11g24g
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари