Зеленски от Киев: Никой не е избягал! Работим

1
Държавният глава на Украйна увери, че остава на поста си
Държавният глава на Украйна увери, че остава на поста си Снимка: Инстаграм

Във видеопослание в Инстаграм украинският президент Зеленски отново опроверга твърдения на руската пропаганда, че е напуснал страната.

Държавният глава увери, че остава на поста си.

"На всеки два дни се появяват твърдения, че съм избягал от Украйна и съм напуснал поста. Както виждате, аз съм тук, на място. Шефът на президентската канцелария Андрей Борисович е тук. Никой не е избягал. Работим. Обичаме да тичаме, но сега не е време за кардио тренировки, така че работим. Слава на Украйна!", заяви украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Патриот
    Той е истински смел мъж и патриот, за разлика от рубладжии като теб, развиващи чуждо знаме на Шипка, вместо българско...
  • 2
    1
    русенец
    Дори Хитлер е излизал от бункера си през пролетта на 1945, а тоя съсел се скрил дълбоко в дупката си, а най-вероятно е избягал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари