Зеленски: Няма да предадем юга на никого!

1
Украинският президент обеща да отвоюва частите от Южна Украйна, окупирани от руски военни
Украинският президент обеща да отвоюва частите от Южна Украйна, окупирани от руски военни

Украинският президент Володимир Зеленски обеща да отвоюва частите от Южна Украйна, окупирани от руски военни, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Няма да предадем юга на никого”, закани се той във вечерното си видеообръщение малко след като се върна от посещение на фронтовата линия в южната част на страната.

Зеленски обеща да отвоюва всичко, което принадлежи на украинците и добави, че Украйна ще си възвърне безопасния достъп до морето. Украинският държавен глава се зарече и че Киев ще направи всичко възможно, за да възобнови износа на храна от пристанищата си, веднага щом това може да бъде извършено безопасно с международна помощ.

Руски войски превзеха голяма част от Южна Украйна малко след началото на войната, припомня ДПА. Те превзеха цялото украинско крайбрежие около Азовско море и части от украинското черноморско крайбрежие. Русия вече анексира Крим през 2014 година. Руски командир обяви през април, че иска да превземе цялата Южна Украйна до оспорвания Приднестровски регион в съседната Молдова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    русенец до втори коментар
    И като се събудиш усещаш че си потен, в усмирителна риза и завързан за леглото. А на леглото ти пише ПУТЛЕРл На съседното егло има друг завързан също като теб с единствената разлика, че на неговото легло бишу Наполеон. На леглото от другата ти страна пък пише Чингиз хан. Така е, лекарите слагат диагнозите на болните в психиатрията
  • 3
    3
    русенец
    Не забелязвам някой да ви пита какво искате. Експериментът "Украйна" приключва, САЩ си имат своят Горбачов в момента. Така, че дупе да им е яко.:)))
  • 4
    2
    ...
    А ! Коментара ли ми делнахте ? Това ли е либералният и свободен евросъюз ? Педерасите на прайда в София ги толерирате да учат децата на содомистки практики, а като каже някой "Русия с тебе сме" следва заличаване. Добре че беше Русия да извади на показ истинската и долна същност на европа. Да краде, да запорира чужди сметки с милиарди без съд и разрешение, да граби чужди имоти, да спира медии, да блокира всяко едно различно мнение и да поощрява открито език на омраза и дори убийства в социалните мрежи. И вие Дунав Мост се интегрирахте в новия модел. Едно да ви е ясно, на всички, моралът, честа и истината са зад Русия. Тя ще победи. Не само тази жалка фашистка паплач, победа я очакват на всички други фронтове, икономически, енергийни, продоволствени суровинни... навсякъде ще ви прекърши.
  • 2
    1
    Vежливiй и Zаботливiй
    Той на когото, по начало си принадлежи, ще си го вземе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари