Зеленски е помолил Байдън да не налага санкции на Роман Абрамович

0
Целта е руският бизнесмен да продължи да посредничи в преговорите за мир с Русия
Целта е руският бизнесмен да продължи да посредничи в преговорите за мир с Русия Снимка: Facebook

Целта е руският бизнесмен да продължи да посредничи в преговорите за мир с Русия

Украинският президент Володимир Зеленски е поискал от американския президент Джо Байдън да премахне руския олигарх Роман Абрамович от вече подготвения списък със санкции. Това е с цел Абрамович да продължи да посредничи в преговорите за мир с Русия. Това пише Wall Street Journal, цитиран от Нова телевизия.

Няма да вземе под внимание казаното в частни разговори между президента Байдън и президента Зеленски“, съобщи говорителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом Емили Хорн. От Министерството на финансите не коментираха информацията.

В интерес на преговорите няма да се коментира процеса им или участието на г-н Абрамович“, съобщи представител на руската страна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Швейк
    пак пуснаха лудите от лудницата, зеленият се мисли за господар на краварите, направо уби змея с желанието си, звучи като пожелание към Дяда Коледа, човечецът не си е взимал дрогата и му личи отвсякъде...
  • 3
    2
    Нели КОЛЕВА
    Не зная дали някой няма да подскаже на Зе да се обърне към Космоса-там може да има разумни същества.Сега сериозно-нужни са незабавни и сериозни преговори,които да сложат край на този ужас!
  • 1
    1
    Пут-ин
    Тоя зеления, защо се е взел толкова на сериозно? Цял свят го взема на подбив и се подиграва с наивността му а той се мисли за важен! Да, ама не!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари