Зеленият сертификат остава

0
Парламентарната комисия по здравеопазване не прие проект на решение за задължаване на министъра на здравеопазването да издаде заповед, с която да отмени изискването за предоставяне на зелен сертификат
Парламентарната комисия по здравеопазване не прие проект на решение за задължаване на министъра на здравеопазването да издаде заповед, с която да отмени изискването за предоставяне на зелен сертификат Снимка: NOVA

Депутатите разглеждаха проект, който да задължи здравния министър да издаде заповед за отмяната му

Парламентарната комисия по здравеопазване не прие проект на решение за задължаване на министъра на здравеопазването да издаде заповед, с която да отмени изискването за предоставяне на зелен сертификат, предаде NOVA

Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС каза, че подкрепя отпадането на побългарения вариант на зеления сертификат. „Подкрепяме европейския сертификат”, допълни той. По думите му търговията със зелени сертификати създава опасност за здравето на притежателите им. „По наши данни 30% от зелените сертификати са фалшиви”, уточни Ангелов.

Елена Гунчева от „Възраждане” настоя зеленият сертификат да отпадне, тъй като е дискриминационен. „Не мога да приема, че зеленият сертификат е осакатен или че не върши работа”, отговори Георги Михайлов от БСП.

Хасан Адемов от ДПС заяви, че няма да участват нито в дискусията, нито в гласуването на проекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари