Здравният министър: Надявам се до края на седмицата да кажа къде ще е Националната детска болница

0
Асен Меджидиев заяви, че се работи по проект, който не включва ремонтиране на стара сграда
Асен Меджидиев заяви, че се работи по проект, който не включва ремонтиране на стара сграда Снимка: bTV

Асен Меджидиев заяви, че се работи по проект, който не включва ремонтиране на стара сграда

"Силно се надявам до края на седмицата да кажа къде ще е Националната детска болница. Работим по проект, който да е европейски и нищо никъде да не се надстроява, да се бутат стени. Не искаме да се ремонтира някаква стара сграда." Това обяви служебният здравен министър Асен Меджидиев в „120 минути“ по bTV.

"В момента работим и се подготвя инвестиционния проект. Силно се надявам в края на седмицата да обявим къде ще е. Желанието ни да е по един истински европейски проект. Не да ремонтираме някоя сграда, някъде я да пригаждаме за детска болница, да бутаме стени, да надграждаме. Искаме тя да е наистина европейска с прекрасно спешно отделение, с хирургични зали. Искаме да има отделна сграда с хотел за родителите. Тя ще бъде национална детска болница, не е само за София. Искаме да е с отделна сграда за рехабилитационен център за децата. С подземни и надземни паркинги, с един огромен парк - някъде около 14-15 декара. В края на седмицата се надявам да го обявя", каза още Меджидиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари