Затвориха основните пътни артерии в Силистренско

1
В момента в Силистра е свикан Общинския кризисен щаб
В момента в Силистра е свикан Общинския кризисен щаб

В момента в Силистра е свикан Общинския кризисен щаб

Затворени за движение на МПС са основните пътни артерии на територията на област Силистра със заповед на директора на ОПУ. Изградени са 5 КПП, които не допускат движение на МПС извън територията на областта: в Силистра - на изхода за Добрич, в Тутракан - на изходите за Русе и Разград, Дулово - на изходите за Силистра и Разград, съобщават от полицията.

В момента в Силистра е свикан Общинския кризисен щаб.

Към момента екипи на пожарната са на терен и работят за евакуиране на хора от закъсали моторни превозни средства - автобус със 7 пътници до Средище, десетина леки коли между Богорово и разклона за Срацимир, получен е сигнал за закъсали автомобили и в района на Черковна.

И в седемте общини на Силистренска област има проблеми с ел. захранването. Ток няма по селата. На места няма и вода, съобщават кметовете на Тутракан и Дулово. Ток няма и в селата на Силистренска община – с изключение на града, кв. Деленки и село Айдемир, информира и кметът на Силистра Александър Сабанов. Работи се, но вятърът и навяванията не помагат, каза още той.

Призивът е да не се излиза навън и да не се пътува, освен ако е крайно наложително.

За неучебен ден за училища и детски градини е обявен утрешният ден в общините Дулово и Тутракан. В Силистра училищата също няма да са присъствени за учениците утре, но детските градини и ясли ще работят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Николай Ралчев Тутракан
    Един голям хуй за мен
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари