Затварят за ремонт ЖП прелеза между Бъзън и Ястребово

0
Призовават се водачите на МПС да спазват поставената пътна сигнализация
Призовават се водачите на МПС да спазват поставената пътна сигнализация Снимка: Архив

Призовават се водачите на МПС да спазват поставената пътна сигнализация

Във връзка с необходимостта от укрепване на железния път с тежка пътна механизация в района на жп прелез км. 21+807 в гара Ястребово, пресичащ автомобилен път №IV-23006 между селищата Бъзън и Ястребово, ще бъде преустановено преминаването през прелеза на всякакъв вид моторни превозни средства на 11 октомври /сряда/ от 09:30 до 11:30 часа.

Призовават се водачите на МПС да спазват поставената пътна сигнализация за недопускане на задръствания и пътни инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари