Затварят за движение едната лента на кръговото кръстовище до полицията в Русе

3
Призовават се водачите на МПС да бъдат внимателни и да спазват стриктно правилата за безопасно преминаване през кръгово кръстовище
Призовават се водачите на МПС да бъдат внимателни и да спазват стриктно правилата за безопасно преминаване през кръгово кръстовище Снимка: архив

Призовават се водачите на МПС да бъдат внимателни и да спазват стриктно правилата за безопасно преминаване през кръгово кръстовище

Община Русе информира водачите на МПС, че на 4 февруари /неделя/ временно се затваря за движение крайната лява /вътрешна/ лента за движение на кръговото кръстовище при ОД на МВР. От 8:30 до 14 ч. в зелената площ служители на ОП „Паркстрой“ ще предприемат действия по премахване на увредената растителност, която на по-късен етап ще бъде подменена с нова.

Призовават се водачите на МПС да бъдат внимателни и да спазват стриктно правилата за безопасно преминаване през кръгово кръстовище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    селянин
    3тия пендайко, къде видя средна лента?
  • 4
    4
    джони
    На излизане от кръговото, масово се сече през непрекъснатата линия и все някой педераст ми отнема предимството.
  • -5
    3
    До 2
    Ти си идиот. Много малко е необходимо, за да разбереш, че това е 3Д проект и няма много с действителността. Ако малкото или никакъв мозък ти е останал ще видиш, че на тази рисунка в средната лента маркировката е само "ЗАТЪЛЖИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ НА ЛЯВО". Т.е. тъпчо попадайки в тази лента и спазвайки правилата, ще се движиш на ляво до смърта си. Да не говорим, че по целата ивица между лявата и дясната лента е нарисувана прекъсната линия, която може да се пресече и от ляво на дясно и от дясно наляво. Това е рисунка малоумник!!!!
  • 18
    2
    Искам
    да се възползвам от хубавата снимка да кажа на всички идиоти с купени книжки да погледнат и запомнят маркировката на лентите в кръговото. То шебеците повече от 5 мин не могат да помнят , но все пак вижте малоумници в коя лента се кара и престанете да излизате в дясно от крайна лява лента. Защо КАТ не сложи една патрулка там вместо в храстите около града да видите що народ ще се осополиви и касичката на хазната ще напълните. Сложете камери как се влиза и излиза от това тъпо кръгово. Пенчо , възстанови маркировката , за няколко часа работа е и 2 баки боя.
  • 19
    1
    Русенец
    А защое "увредена" растителността? Защото няма кой да я полива. Защото поливната система, за която платихме луди пари, не работи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари