Затварят паркинга пред храм „Света Троица“

2
В два последователни дни общинският паркинг няма да бъде достъпен за ползване
В два последователни дни общинският паркинг няма да бъде достъпен за ползване Снимка: Dunavmost / архив

В два последователни дни общинският паркинг няма да бъде достъпен за ползване

На 19 февруари /понеделник/ от 8 до 10:30 ч. ще бъде затворен за МПС общинският паркинг пред Катедрален храмСвета Троица“ в Русе.

Временното неудобство се налага заради дейности по почистване на района, съобщиха от Община Русе.

Там ще се проведе възстановката на влизането на руските сили в града, организирана от Национално дружество „Традиция“ по случай Освобождението на Русе.

На 20 февруари /вторник/ паркингът също ще бъде затворен от 9 до 11 ч.

Призовават се гражданите да проявят разбиране и да се насочат към други паркинги в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    до 7 и 8
    Ако ги няма рекламите и сайта може да го няма! Като ви пречат толкова инсталирайте си блокираща програма, има ги бол, вместо да ревете!
  • 1
    9
    Fen 3
    1Гневен гражданин ДА ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДА ТИ НАЦЕПИ МУТРАТА ПРАСЕ НЕДОКЛАНО !
  • -3
    8
    Гневен гражданин
    То освен тъпите изскачащи реклами тук е пълно с някакви коментари на слабоумни кумунярски тролчета, дето пишат тъпотии за жълти копейки от Мутрофанката! Същото е и в останалите "червено-рушлямски" "медии"-дир, близ, днес, флагман, сега..... Аз мисля повече да не посещавам такива ПАРЦАЛИ!
  • 9
    7
    Гневна гражданка
    ДОКОГА С ТЕЗИ ИЗСКАЧАЩИ РEКЛАМИ??? Сайтът стана изключително бавен и тромав, много труден за четене на новини и разглеждане, още по-труден за коментиране, заради постоянни реклами, внезапно изскачащи прозорци с уведомления, покани, покупки и всякакви глупости. ПРЕСТАНЕТЕ!!!!
  • 6
    6
    На място си е
    Бе направи му престоя ако щеш и 10 кинта за час. Къде да паркирам с автомобилчето ми? Да бе хора, невалиден съм вече. След 27 години осигуровки, шибва те някаква гадория и си невалиден. Повярвайте ми, нито един не е застрахован. Заспах здрав и щастлив, а на следващия ден бях извън валидност. Бе имам и телефон, имам и интернет, бе и основна, функциоална грамотност, но за някой неща си трябва присъствие. Къде да си паркирам автомобилчето като имам работа в общината? Разберете, не съм "ревльо" !!! Ще си бутам с патериците и 48 часа ако трябва! Кому е нужно?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари